Семейна почивка за 60 лв на вечер!
ALL INCLUSIVE LIGHT

За Кранево

Курортът Кранево е разположен на северния бряг на Българското Черноморие. Неговият плаж и главна улица привличат хиляди туристи всяка година. Освен десетките хотели, които се намират на територята му, в Кранево може да се посетят и най-разлчини ресторанти и атракции. Нощният живот кипи в баровете и дискотеките. В курорта могат да се намерят развлечения за всеки турист. А около Кранево се намират и най-различни забележителности.

На 3км южно от курорта се намира нос Екрене, старото му име, на който е разположен морски фар, виждащ се от пътя Варна-Балчик.  Между Кранево и курорта Албена се намира резерватът „Балтата” с над 60 годишна лонгозова гора, в която може да се видят някои защитени видове растения и животни.

На 16 км северно от курорта се намира и град Балчик, в който са разположени известната ботаническа градина и дворецът на кралица Мария, а на 25 км южно- град Варна, където Делфинариумът очаква всеки готов да види магията на делфините. Така не само ще може да си отдъхнете в хотел "Феста Кранево" от натовареното ежедневие, но ще може да се забавлявате със семейството, с приятели и с колеги.