Семейна почивка за 60 лв на вечер!
ALL INCLUSIVE LIGHT

Настаняване

Хотел Феста е разположен в централната част на курортното селище Кранево, на около 10 минути пеша от най-големия плаж на българското северно Черноморие. Намира се на 5км от курорта Албена и на 20км северно от град Варна. Разполага с голяма, затворена, собствена територия с лятна градина.

От 2020г всички 128 стаи на хотел Феста са със сменена дограма, а от 2021г са подменени и матраците на леглата с по-широки и по-удобни. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, интернет, балкон с маса и столове, простир. В хотела има закрит ресторант, където се предлага българска кухня. Храната се предоставя на блок маса и всеки клиент може да се храни колкото пожелае.

За своята пълноценна почивка гостите на хотела могат да ползват безплатно множество възможности за забавления и отдих, сред които: открит басейн, който е подходящ за всяка възраст, на чиято територия има чадъри и шезлонги, тенис на маса, бадминтон, мини футболно игрище, барбекю, сцена за провеждане на различни мероприятия, Wi-Fi в целия хотел и други. Хотелът е подходящ за хора, които не търсят лукс, а спокойно място, където всеки един клиент е важен и ще бъде обслужен с уважение.