Външен Басейн

Външен Басейн

Предоставянето на условия за различни видове активен спорт и забавления е част от хотел „Феста" Кранево.

Барбекю

Барбекю

Хотел "Феста" Кранево предлага барбекю, на което всеки желаещ може да приготви сам своята вечеря.

Лоби

Лоби

Просторното лоби на хотела предлага безплатен интернет, електронни игри и други възможности за прекарване на свободното ви време.

Добре дошли в хотел "Феста" Кранево

Хотел Феста-Кранево се намира на около 8-10 минути пеша от плажа. Тази година в хотела се извършиха значителни подобрения като : смяна на дограма, подмяна на легла, изграждане на нови кабелна и телефонна инсталации. Паркингът е за около 70 коли, но в близост до хотела има свободни безплатни места.

Относно храната, която предлагаме:

Закуската всеки ден включва: хляб, масло, пастет,сладко, яйца, колбаси, сирене, маслини, кифлички или банички, пържени филийки или мекици, макарони, корнифлейкс, кисело и прясно мляко, безалкохолно, кафе, чай.
За обяд: две основни месни ястия, едно постно,супа и таратор, няколко вида салати, безалкохолно, вода, плодове и други десерти.
Вечерята е основно скара, гарнитури, вода и безалкохолно, салати, плодове и други десерти.

Всеки турист може да консумира храна, колкото желае. Това, че служителите на ресторанта разсипват не означава, че има някакво ограничение в количеството. По отношение на хигиената са взети допълнителни мерки, за да се чустват гостите комфортно. Освен това хотелът разполага с голяма зелена площ, хубав басейн, барбекю, безплатен интернет в целия хотел. При нас могат да се провеждат на открито и закрито всякакви групови мероприятия. Заповядайте за една спокойна и зареждаща с положителни емоции почивка.

Generic placeholder image

За Кранево

Курортът Кранево е разположен в Североизточна България. То се намира в Община Балчик, област Добрич и разполга с невероятна плажа ивица. Десетки ресторанти и атракции очакват вас и вашето семейство, а забележителностите около Кранево ще ви покажат природа и архитекура, които не сте виждали на друго място.
още

Generic placeholder image
Generic placeholder image